BARVNI DIM

Proizvajalec: PIRO PLANET d.o.o.

Neto eksplozivna masa (NEM):

Približno trajanje:

Število izdelkov v paketu:

Kategorija izdelka:

Starostna omejitev za nakup:

5,50 

Opis

Barvni dimi proizvajajo čudovite goste dime, V zeleni, rdeči, modri, rumeni, beli, črni, vijolični ali roza barvi. Cena je za 1 kos.

Navodila za uporabo

OPOZORILO: Samo za uporabo na prostem. Ne prižigajte izdelka v bližini hiš, dreves in ostalih objektov. Istočasno prižgemo samo en izdelek!

NAVODILA ZA UPORABO: Rimsko svečko pritrdimo ob kovinski ali lesni drog, ki je trdno zasidran v tla. Preverimo, da je rimska svečka pravilno obrnjena, znak za smer izstreljevanja mora biti obrnjen proti nebu! Drog mora biti nižji od vrha izdelka, da ne ovira izstrelkov. Z iztegnjeno roko prižgemo vžigalno vrvico, ter se takoj umaknemo na razdaljo vsaj 8-ih metrov. Proizvaja Prio Planet d.o.o. Rok uporabe 12 let od datuma proizvodnje. Proizvod hranimo v suhem prostoru. Prepovedana prodaja in uporaba osebam mlajšim od 16 let. POZOR! Nevarnost za nastanek požara ali drobcev. Hraniti ločeno od virov vročine, isker, odprtega ognja in vročih površin. Kajenje prepovedano! Ne izpostavljaj drgnjenju, udarcem ali trenju. Ob požaru: Izprazniti območje. Nevarnost eksplozije ob požaru. NE gasiti, ko ogenj doseže pirotehnični izdelek. Hraniti v originalni embalaži.