ROSOMAK FENIX M1

Proizvajalec: PIRO PLANET d.o.o.

Starostna omejitev za nakup:

109,90 

Ni na zalogi

Opis

Revolver FENIX M1 proizvajalca Rosomak je 6mm revolver za izstreljevanje 15 mm raket. V paketu je priložen nastavek za izstreljevanje raket. Revolver se uporablja z naboji kalibra .22 long (6 mm dolgi). Kapaciteta bobna je 9 nabojev.

Navodila za uporabo

OPOZORILO: Revolver uporabljamo izključno za izstreljevanje pirotehničnih izdelkov kategorije P1! Za ta namen uporabljamo izključno naboje Flobert K, 6mm!
NAVODILA ZA UPORABO: Pred uporabo najprej navijemo 15mm adapter, ki je priložen revolverju na konec cevi. Tako omogočimo vstavitev 15 mm pirotehničnih izdelkov in njihovo lansiranje in vžig. Po pritrditvi adapterja odpremo nabojnik (boben), tako da potegnemo paličico stran od bobna in zasukamo boben v levo. Napolnimo boben s strelivom in ga potisnemo nazaj v prvotni položaj. Vstavite pirotehnični izdelek, s črnim delom (smodnik) proti cevi, iztegnimo roko proti nebu pod kotom 90° in pritisnemo na prožilec.

PO UPORABI: vedno očistite revolver ostankov smodnika in ga namažite z oljem za orožje. Prepovedana prodaja in uporaba osebam mlajšim od 18 let!