PIROMAX KLASIK

Domov » Pirotehnika » Akcijski kompleti » PIROMAX KLASIK

PIROMAX KLASIK

Proizvajalec: PIRO PLANET d.o.o.

Število izstrelkov:

Neto eksplozivna masa (NEM):

Približno trajanje:

Približna višina efekta:

, ,

Premer izstrelka:

, ,

Kategorija izdelka:

Starostna omejitev za nakup:

Dimenzije izdelka (v mm):

, , ,

81,90 

Ni na zalogi

Opis

Komplet Piromax klasik vsebuje ognjemetne baterije: Bandit, Faraon, New York, Tik tak in C-4. Kot darilo ob nakupu kompleta je 9 strelna ognjemetna baterija Goreča žoga.

New York je 16 strelna srednje velika baterija ML kalibra, katere efekt je:

zlati diamantni kometi se razpočijo v zlato diamantno vrbo z vijolično potoniko in zlato diamantno vrbo z modro potoniko. Ponovi se 2x.

 

Bandit je 16 strelna mala ognjemetna baterija M kalibra, katere efekt je:

rdeči in srebrni zrcalni kometi se razpočijo v rdečo zvezdo z rumeno potoniko, rdečo zvezdo z vijolično potoniko, srebrno zrcalno krizantemoz zlato brokat vrbo in vijolično potoniko z zlato brokat vrbo. Ponovi se 2x.

 

Faraon je 16 strelna mala ognjemetna baterija M kalibra, katere efekt je:

zlati diamantni kometi se razpočijo v zlato diamantno vrbo z vijoličnimi zvezdami in zlato diamantno vrbo z modrimi zvezdami. Ponovi se 2x.

 

Tik tak je 50 strelna ognjemetna baterija S kalibra, katere efekt je:

zlati brokat, srebrni zrcalni in zeleni zrcalni kometi se razpočijo v srebrno zrcalno krizantemo, zlato brokat vrbo in zeleno zrcalno krizantemo. 10 strelni super finale zlate brokat vrbe s srebrno in zeleno zrcalno krizantemo.

 

C 4 je 16 strelna velika ognjemetna baterija L kalibra, katere efekt je:

zlati brokat polžki se razpočijo v zlato diamantno vrbo z modro potoniko, modro zvezdo z gorečim nebom in zlato brokat palmo z modro potoniko. 4 strelni finale zlate brokat vrbe z modro potoniko.

 

Darilo: 9 strelna baterija Goreča žoga.

Navodila za uporabo

OPOZORILO: Ta pirotehnični izdelek vsebuje dve vžigali! Samo za uporabo na prostem. Ne prižigajte izdelka v bližini hiš, dreves in ostalih objektov.

NAVODILA ZA UPORABO: Baterijo postavite pokončno, na ravno, negorljivo podlago in jo obložite tako, da se med delovanjem ne more prevrniti. Zagotovite prost let izstrelkom tako, da se nad izdelkom ne nahajajo ovire, ki bi lahko spremenile let izstrelkom. Vžigalo, ki se nahaja pod oranžnim pokrivalom, poravnajte in prižgite z iztegnjeno roko tako, DA SE MED PRIŽIGANJEM NE SKLANJATE NAD IZDELEK. Po prižigu se takoj umaknite na razdaljo vsaj 8-ih metrov. V primeru, da se izstreljevanje prekine pred zadnjim izstrelkom, počakajmo 15 minut in potem, enako kot prej, prižgemo rezervno vžigalo in se umaknemo na predpisano razdaljo. Proizvaja: PIRO PLANET d.o.o. Rok uporabe: 12 let od datuma proizvodnje, ki je označen na izdelku. Proizvod hranimo v suhem prostoru. Prepovedana prodaja in uporaba osebam mlajšim od 16 let. NEVARNO! Eksplozivno, nevarnost za nastanek požara, udarnega vala ali drobcev. Hraniti ločeno od virov vročine, isker, odprtega ognja in vročih površin. Kajenje prepovedano! Ne izpostavljaj drgnjenju, udarcem ali trenju. Ob požaru: Izprazniti območje. Nevarnost eksplozije ob požaru. NE gasiti, ko ogenj doseže pirotehnični izdelek. Hraniti v originalni embalaži.

Go to Top